HOTEL DIAS APARTMENT Makrygialos

Kedves vendég,

A Makrygialos üdülőhely kedvező, csomóponti, földrajzi fekvése miatt egyaránt látogatható a Macedónia fővárosába, Szalonikibe látogató belföldi és külföldi turisták számára. Ez az első homokos strand, amely Evzones és a közeli Thermaikos-öböl határáról lép be. Egy másik látványosság az Égei-tenger, ahol Makrygialos strandja található.

Történelmi szerepén túl, az ókori Pydna közepén, ez a kedvelt üdülőhely vonzerején, a fürdő/tengerterápiás turizmuson és a gasztroturizmuson alapul. Ezekkel együtt az a cél, hogy Makrygialos továbbra is vonzó célpont maradjon a pihenni vágyó családok számára. nyaraljon Görögországban egy gyönyörű, nyugodt és meleg tengerben.


 

Sikerült visszanyúlnunk a gyökerekhez, azokhoz a közös pontokhoz, ahol az alapítók története összekapcsolódik a jelennel, és amelyekből ihletet és bátorítást merítünk jövőnkhöz.

"Semmi sem tud megmozdulni, ha nem mozdítod meg."

Válassza ki a nyaralás dátumát, és inspirálja álmait, hogy itt legyen a Hotel Dias Apartmentben Makrygialosban, Görögországban.

A Hotel Dias Apartment mindössze sétatávolságra van a görög homokos strandtól, körülbelül 125 méterre. Töltse sivatagi nyaralását a görög riviérán, ahol látni fogja, hogy a tulajdonosok a vendéglátás művészete. Fürdőruhában sétálhatsz a strandra!

WiFi kapcsolat használata ingyenes.

Üdvözöljük itt a ΗΟΤΕL DIAS APARTMENT-ben.

A tulajdonosok

Giantsios család

 

Additional hotel information

Vendégek' Hozzászólások

NEWSLETTER

Subscribe to our newsletter for more news and offers